Păstrăv cu legume la cuptor

de gatitdemine in Pastrav, 27 Feb 2011 | 7294 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Păstrăv
  • morcovi,
  • ceapă,
  • cartofi,
  • usturoi
  • ulei de măsline,
  • lămâie,
  • busuioc,
  • foi de dafin,
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Păstrăv cu legume la cuptor:

1. Păstrăvul curăţat se sărează, se pune într-un vas mai adânc și se toarnă peste ulei de măsline,sucul de la o lămâie şi se presară boia şi busuioc ,lăsând apoi vasul la rece minim o oră. 
2. Morcovii şi cartofii se rad , ceapa se taie solzişori iar usturoiul se lasă întreg. Legumele se amestecă şi se formează un pat pe care aşezăm păstrăvii.Se potriveşte de sare se adaugă 2-3 frunze de dafin.
3. Tava se acoperă cu folie şi se pune în cuptor aproximativ 45 de minute după care se înlătură folia pentru ca peştele să se rumenească puţin.

Se serveşte cu garnitură de orez

Daca ti-a placut reteta noastra "Păstrăv cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (11)

Lau 1

27.02.2011, 12:58

bun

LUK 1

27.02.2011, 15:53

ce mi place..excelent

gatitdemine 1

27.02.2011, 19:42

Mă bucur că e și pe gustul vostru

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav in bacon